Zakaj Vitamin Z

Vitamin Z je podcast o znanju, ki ga šola ne uči.

V primeru prekomernega poslušanja se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom.

Naša misija je širiti znanje in iskati odgovore na vprašanja, ki so ključna za zdravo, pogumno in radostno življenje. Navdušeni smo nad vseživljenjskim učenjem, še bolj nad njegovim deljenjem in širjenjem.

Ana

Iskalka resnice

Ano zaznamuje radovednost, predanost in pozitivna naravnanost. Najbolj srečna je, ko spoznava nove ljudi, kulture in države, pa tudi, ko prebere kakšno dobro knjigo ali pa, ko si nad 1500m privošči sirove štruklje. Verjame, da sreča ni naključje temveč rezultat trdega dela in razumevanja dveh ključnih pojmov: pomembnost in nujnost vsega kar počnemo. V svojih podcastih išče odgovore na vprašanja, ki se ji porajajo na profesionalni in osebni poti. Njena želja je ustvariti skupnost radovednih s katerimi bi skupaj vzgajali odločnost, drznost in sledili filozofiji vseživljenskega učenja.

Tim

Večni optimist

Tim je zanimivo človeško bitje, ki je znal že v vrtcu svoje vrstnike potolažiti bolje od vzgojiteljic. Empatija je njegova najvišja vrednota, zato se v svojih podcastih rad dotika človeških tem in skuša deliti znanje in motivacijo na področju medsebojnih odnosov (v živo ali digitalno).

Andraž

Strastni jadralni padalec

Andraž je direktor podjetja Moja čokolada in soustanovitelj Fully. Je zelo nesebična oseba, ki svoje znanje deli z drugimi. Podcast Vitamin Z ga je navdušil, potem ko je bil sam gost v 10. epizodi. Nekaj dni za tem je pisal Ani in Timu, ki sta ga z veseljem sprejela v ekipo.

😎