Resnično Prikrivanje, Usnje, Telefon Primeru Za Redmi Opomba 9 Pro 9S Opomba 8 Pro 8T 7 5 Za Xiaomi Mi 11 8 9 9T 10 10T Pro Poco X3 Pokrov

€9.91

SKU: v39549
Delež v socialnih medijih:

Oznake: xiaomi mi 10t brušeno, xiaomi mi 9t pro 256gb, mi 10t xiaomi, smsung galaxy s10, xiaomi mi 10t primeru držite, ohišje za 8 redmi, mi 10 t pro xiaomi, hrbtni pokrovček mi 9 lite, mi 10 12gb, xiaomi black shark 4.

Opis

1. Nazaj Material: 100% Naravnega Usnja cowhide. 2. V notranjosti Materiala:PC + TPU. 3. Funkcija: Veliko zaščito pred umazanijo, praske in poškodbe. 4.100% Ročno Proces, 100% čisto nov in dobre kakovosti. 5. Super darilo za vaš ljubimec, ali sami.Prosim, Ne Skrbi, Slika Ne Kažejo Fotoaparata, Ko Ste Prejeli Izdelek, Je Popolna Kombinacija S Kamero Luknjo, Natančnost Lokacije.

Dongguan Huangjun Usnje Co., Ltd.ustanovljena v letu 2008,je specializirano za proizvodnjo in predelavo mobilni telefon je na primer usnje.Imamo lastno tovarno, ki se nahaja v Dongguan mesto,in da veliko OEM naročila, kot na naših strank zahtevo.Naši izdelki so bila prodaja zelo dobro in tudi prejel dober ugled doma in v tujini za svoje visoko kakovost in konkurenčne cene.Visoka kakovost izdelkov in kupcev zadovoljstvo, so tisto, kar smo vedno sledili.

Barve

Kot je za barve, barvanje izdelkov na slike, ki je v celoti v skladu z izvirniki.Vendar zaradi tega peculiarties na fotografiji (flash kamere, osvetlitev, nastavitev zaslona), barve na slikah in dejanskih barv izdelkov nekoliko drugače, To ni mogoče izogniti.

Dostava

1. Predmeti so na splošno se pošiljajo iz z 2 delovni dan po plačilu je bil izpraznjen (Sat. & Sun. & Praznik, so izključene.).

2. Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroški poštnine.Ti stroški so na kupce odgovornost.Prosimo, posvetujte se s svojim countrys carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

3. Smo običajno ladja s pomočjo Kitajske Post Air mail, Vitaminz.si Standardne Dostave,ePacket,Vitaminz.si Premium Dostava Vitaminz.si,EMS, DHL in drugi način dostave .Mi dont ladje, soboto ali nedeljo, kot tudi Kitajske tradicionalne praznike.

Plačilo

1. Vitaminz.si sprejeti Depozitni/Kreditna Kartica/Denar Booker/Western Union.

2. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 delovnih dni.In če imate kakršne koli težave, na kar plačilom, prosimo, kontaktirajte nas čim prej.

Garancija

1. Če vaše ni zadovoljen z nakupom, tudi z veseljem ponudi zamenjavo ali vračilo v 7 dneh,vendar boste morali breme, ladijski promet pristojbina za pošiljanje nazaj.

2. Za vrnjene artikle, morajo biti v originalni pogoji, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali zamenjavo.Kupec je odgovoren za vračanje ladijskega stroškov.

3. Prosimo, kontaktirajte nas, preden vaš vračanje predmetov.Zato smo za vas pravi naslov.

Povratne informacije

1. Trudimo se, da bi zaslužil 5 zvezdic od vsak nakup.Ko boste prejeli vaš nakup, prosimo, vzemite si trenutek, da pustite nas pozitivne povratne informacije, če je vaš zadovoljni s točko.

2.Če je bilo kaj nezadovoljivo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom povratne informacije in bomo poskušali naši moči, da reši problem in zagotavljajo vaše zadovoljstvo.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.

Q: ali je ta izdelek prišel z drobno paket?

O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, hvala vam!

Q: sem prodajalca, rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Model 4 ohišje za xiaomi 8 Pro primeru za xiaomi 8 mp primeru za xiaomi 8 Pro
Paket LANGSIDI Posameznih Polje Pakiranje
Model 5 ohišje za xiaomi 9 primeru za xiaomi redmi 7 primeru xiaomi mi 9
Model 13 primer Mi 10 Ultra
ljudje Univerzalni Obleko za Ženske Dekle, Moške, Otroke Stare
Poreklo CN(Izvora)
kraj izvora Dongguan Kitajske (Celinska)
Združljiv Xiaomi Model Mi 10 Ultra
Model 2 Primeri Za Xiaomi Opomba 5 Primerih Za Xiaomi MI 8 Primerih Za POCOPHONE F1
Model 11 ohišje za xiaomi 9 Lite primeru za xiaomi Opomba 10
Model 10 Ohišje Za Redmi Opomba 8 Pro
Model 16 ohišje za Poco m3
Padec Ladijskega Prometa / Mix Barve Podpora
Model 1 Ohišje Za xiaomi redmi 9
Model 15 ohišje za xiaomi 10t lite
Blagovna Znamka LANGSIDI
Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi
Model 7 Ohišje Za Xiaomi Redmi Opomba 7
Čas nov prihod
Značilnosti 100% Ročno Proces.
Model 3 ohišje za xiaomi mi9 primeru za xiaomi 9 primeru za xiaomi 8
stanje 100% Prvotne LANGSIDI blagovne Znamke Telefon Primerih
Model 9 ohišje za redmi opomba 8 primeru za redmi opomba 5
Model 14 ohišje za xiaomi 10t primeru za xiaomi 10t pro
Model 12 ohišje za xiaomi 10 primeru za xiaomi 10 pro
Vrsta Mobilni Telefon Primerih In Telefon Dodatki
Material 100% Polno Zrnasto Usnje
Model 6 ohišje za xiaomi 9T primeru za xiaomi 9SE
Design Navaden
Model 17 ohišje za Poco x3 nfc
Model 8 ohišje za redmi opomba 7 primeru za redmi opomba 7 pro
model 18 ohišje za xiaomi 11

Napišite recenzijo!


Morda vam bo všeč tudi

Pregleden S Kartico Telefona Primeru Crossbody Ogrlica Kabel Zanke Z Vrvjo Za iPhone 7 8 Plus X XR MAX XS 11 12 Pro Max Pokrov
Pregleden S Kartico Telefona Primeru Crossbody Ogrlica Kabel Zanke Z Vrvjo Za iPhone 7 8 Plus X XR MAX XS 11 12 Pro Max Pokrov 1. 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti; 2. Najboljšo storitev in hitro dostavo; 3. Kot nalašč primerna za vaš telefon, dobro ročaj občutek in polno telo z zaščito; 4.

€3.72 €2.97

Anime Japonski napad na Titan Telefon Primeru Kaljeno steklo Za iphone 11 12 PRO MAX X XS XR 5C 6 6S 7 8 plus
Dobrodošli Na Moje Trgovine 1. Podpiramo Dropshipping, trgovina na debelo izdelkov, smo lahko vam najboljše cene, visoko kakovost izdelkov. 3.Opomba: če imate vprašanja, nas, prosimo, kontaktirajte pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskušali rešiti vaš problem. Opis 1)

€6.28 €2.82

Luksuzni fashion Primeru Telefon za iPhone 6 7 11 12 Pro X XS Max XR Samsung Galaxy S 8 9 10 20 50 Plus kritje funda Design-AuDI
Kakovostne proizvode z najnižjo možno ceno. Nahajamo se v največji elektronika trgu Kitajske.Imamo edinstveno geografsko prednosti in blaginjo zunanje trgovine. TOVARNIŠKO CENO! Prodamo telefon primerih neposredno iz svoje tovarne v Aziji.Zato je naše cene so tako konkurenčen. Ohraniti

€6.28 €2.14

Shockproof Silikonski Trdi Oklep Primeru Za Xiaomi Mi 9se 8lite 6X A2 redmi Opomba 9 8 7 Opomba 6 pro Max3 6A S2 Y2 7A K20 CC9E A3 Primeru
Opis Izdelka>>> 1.Nova blagovna Znamka Visoko Kakovostnih Telefon primerih 2.Vrhunska Kakovost z Nizko Ceno 3.Ščiti vaš telefon pred umazanijo, praskami, dings in šok 4.Zagotoviti realno sliko za prodajalca! 5.Nad 2 kos je želeno ,in bo dobil toliko kot 5% popust 6.Prosimo, navedite 5 zvezdic povratne informacije,

€4.25 €2.97

Shockproof Oklep Oporo Primerih Za iPhone 12 11 Pro Max 6 6S 7 8 Plus X XS XR Primeru Antishock Magnetna Avto Nosilec Obroč Pokrov
Shockproof Oklep Oporo Primerih Za iPhone 12 11 Pro Max 6 6S 7 8 Plus X XS XR Primeru Antishock Magnetna Avto Nosilec Obroč Pokrov Testiranje izdelkov Pokrov je prestal tujih teste izdelkov, da se zagotovi zaščita za vaš telefon.Tanek in lahek vojaške razreda izdelek, ki presega vaša pričakovanja.To je

€5.97 €4.05

Luksuzni Rabbit Krznen Diamond Fox Telefon Primeru Pokrovček Za Samsung Galaxy S20 S21 FE S8 S9 Plus Opomba 8 9 10 20 Ultra
Zajec krzno diamond fox telefon primeru kritje za iPhone 6 6s 7 8 plus X XS max XR za Samsung galaxy s6 s7 rob s8 s9 plus opomba 8 9 Prednosti>>> 1. Nad 2 kos je želeno ,in bodo dobili toliko, kot 10% popusta 2. Padec Ladijskega Prometa Za Podporo !Debelo Podporo ! 3. Hitro pošiljko

€14.23 €11.39