CSJA 6 mm Naravnega Kamna Labradorite Zapestnica Barvne Hematit Vode Spusti Oblike Druzy Noge Moški Ženske Zdravilno Energijo, Zapestnice F620

€3.16

SKU: v2900
Kategorija: Zapestnice & Bangles
Delež v socialnih medijih:

Oznake: mini druzy kroglice, druzi, fluorite rock, obrazi labradorite zapestnica, druzi nakit, hematit, podajalnik ptic na prostem, rjava druzy kroglice, labradorite zapestnica kovin, zapestnica z zeleno kamna.

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

1).Konverzije: 1 inch = 25.4 mm oziroma 1 mm = 0.03937 palca.

2).Fotografije ne prikazujejo dejanskih velikosti, Prosimo, oglejte si Opis za velikost podrobnosti.

3).Barve lahko zelo rahlo zaradi barvo umerjanje vsakega posameznika monitor.

4).Vaša poizvedba v zvezi z našimi izdelka in cene bodo odgovorili v 24 urah.

5).Navedite vaše posebne želje ( Barve , Paket. ) ko bo plačilo.

6).Naročilo > 7 USD, Navedite številko za sledenje.Ko so izdelki poslani, vas Bomo obvestili o številko za sledenje.V vrhuncu sezone, sledenje pošiljkam zapis bi odlašanja malo na spletu.Če ne morete slediti vaš paket, Prosimo, obrnite na nas.

7).Naročilo> 200USD, Ladje, ki jih mednarodno express , Preko DHL, UPS, FedEx, ali EMS. ( Navedite referenčno številko, Čas Prihoda: 3-12 dni. )

8).Vse trgovsko blago, ki se ukvarja prodajo, so v dobre kakovosti in po strogi test, preden jih odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.

Hvala za vašo podporo!

DOBRODOŠLI V NAŠI TRGOVINI, Z NAJBOLJŠIMI ŽELJAMI!

CSJA 6 mm Naravnega Kamna Labradorite Zapestnica Barvne Hematit Vode Spusti Oblike Druzy Noge Moški Ženske Zdravilno Energijo, Zapestnice F620

Ime Izdelka:

Naravni Labradorite Moški Ženske Zdravljenje Zapestnica Sivo Spectrolite Bangle

Blagovne znamke:

CSJA & Kitajska Sonca Nakit Dodatki

Funkcije Izdelka:

6 mm Naravnega Kamna + Voda Spusti Oblike Quartz Noge + Pisane Prevlečeni

Zapestnice Notranji Obseg:

Približno 17,1 cm

Zapestnice

Dolžina:

Približno 19 cm

Zapestnica Kamni :

Hematit & Naravni Kremen + Labradorite

Zapestnice Embalaže :

Opp Vrečko + Bubble Wrap

Zapestnice

Uporaba:

Poletne Počitnice , Potovanja , Dnevnice , Sodelovanje , Zabavi , Darilo

Opomba :

1. Padec Ladijskega Prometa Sprejemljivo.Pošiljka bo s številko za sledenje, ki bi se lahko izsledi iz Interneta, če je naročilo več 7USD.

2. Slika je samo za referenco , ne pa dejanskih velikosti , prosimo, preverite velikost skrbno, ko oddate naročilo .

Zadovoljstvo Strank

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

1.Trenutno lahko plačila z Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na Vitaminz.si v prihodnosti.Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

2.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Vitaminz.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

48 Ur Hitra Dostava

1.Zagotavljamo vam, da ladja v roku 48 ur po za potrditev plačila(razen Počitniških).

2.V primeru nepredvidenih okoliščin(na primer, če naročila ne more ladja v roku 48 ur), kontaktirali vas Bomo v najkrajšem možnem času, in spremljanju, ki je tesno, da ladja vaše naročilo kmalu.

3.Predmeti Ladja s pomočjo Vitaminz.si Standardne Dostave, ePacket(7-18 delovnih dneh prispeli) ali Kitajska Post Air Mail.Kitajska Post Air mail bo treba 15-60 delovnih dni, da pridejo v svoje roke.

4. ( Če bi je več kot US $200, bo ladja s DHL, UPS, FedEx, ali EMS brezplačne dostave, ki bodo prišli v 3-12 delovnih dni. )

Da 7 USD :

Predmeti Ladja s pomočjo Kitajske Post Redni Zračni Pošti . ( Št številko za sledenje: ne More slediti informacije o pošiljanju. )

Naročilo > 7 USD :

Predmeti Ladja s pomočjo Vitaminz.si Standardne Dostave , Kitajska Post Registrirani Letalski Pošti. ( Navedite številko za sledenje, Prišli: 15-60 delovnih dni. )

Naročilo > 15 USD :

Predmeti Ladja s pomočjo ePacket [Ameriški kupci]. ( Navedite številko za sledenje, Prišli Čas: 7-18 delovnih dni. )

Naročilo > 200 USD :

Predmeti Ladje preko DHL , UPS , FedEx, ali EMS . ( Navedite številko za sledenje, Prišli Čas: 3-12 dni. )

1. Ko Bi več kot 200 USD, Prosimo, izberite "Vitaminz.si Standardna Dostava ali Kitajska Post Air Mail" prvi, Plačal neposredno.Po tem, ko ste plačali, Bomo spremenili, da pošlje za vas, DHL, UPS, FedEx, ali EMS brezplačna dostava, Samo 3-12 delovnih dni, da pridejo ste po tem, ko smo ladjo.

2. Bomo ladja vaše šolanja naslov, vas Prosimo, da to preverite, ali je vaš naslov pravilen .

3. Navedite vaše posebne želje ( Ladijski promet način , Paket, itd. ) ko bo plačilo.

5.Smo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljive dostave storitev.Ampak mi se ne morejo nadzorovati čas dostave ker se obdelujejo, ki jih Tretje osebe, storitev, Vendar če na parceli ni prispejo v predvidenem roku, Prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam Bomo spremljali in vam zadovoljni odgovor.

Politika Vračanja

1.Če želite zamenjati ali vrniti predmeti, nas kontaktirajte v roku 7 dni od prejema izdelka.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

2.Prosimo, da nas kontaktirate, da preverite prejemu naslov preden se vrnete izdelek.Prosim, povejte nam številko za sledenje ko se vrnete elemente.Kupci bodo odgovorni za poštnine za vračilo predmeta.Mi bomo poslali popolnoma nove postavke ali vračilo za vas, ko bomo prejeli in preverite vrnete elemente.

Povratne informacije

Spoštovani Kupci, Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije, je zelo pomembno .Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Če boste našli vse težave, o naših izdelkih po tem, ko jih prejmete, vas Prosimo, takoj nas kontaktirate in nam pokaže nekaj slik težave, vam bo naših najboljših močeh, da jih reši, za vas.

Najlepša hvala za 5 Star Povratne informacije!

Najlepša hvala za obisk !Lep dan !

Zapestnice Noge Velikost Cca 6 mm
Veriga Tip Beaded Zapestnica
Slog Trendy
Zapestnice Embalaža Opp Vrečko + Bubble Wrap
Zapestnice Notranji Obseg Približno 17,1 cm
Funkcija Fitnes Tracker
Postavka Vrsta Zapestnice
Zapestnice Funkcija 6 mm Naravnega Kamna + Voda Spusti Oblike Quartz Noge + Pisane Prevlečeni
Zaponko Tip Skrite-varnost-zaponko
Ime izdelka Naravni Labradorite Moški Ženske Zdravljenje Zapestnica Sivo Spectrolite Bangle
Tovarne CSJA Sonca Nakit
Spol Unisex
Dolžina zapestnice Približno 19 cm
Zapestnica Kamni Hematit & Naravni Kremen + Labradorite
Zapestnice Uporabo Poletne Počitnice , Potovanja , Dnevnice , Sodelovanje , Zabavi , Darilo
Material Poldragi Kamen
Obliko\vzorec KROG
Združljivost Vsi Združljivi
Nastavitev Vrste Napetosti Nastavitev
Blagovna Znamka CSJA Nakit
Številka Modela F620
Prodaja način Trgovina Na Drobno & Dropshipping
Zapestnice Tip Sklop Zapestnice
Fine ali Moda Moda
Kovine Tipa cinkove Zlitine

Napišite recenzijo!


Morda vam bo všeč tudi

Brezplačna Dostava 10pcs/veliko Kabel Suknjič Slitter Kabel Rezalnik Loose Tube Suknjič Slitter
Brezplačna Dostava 10pcs/veliko Kabel Suknjič Slitter Kabel Rezalnik Loose Tube Suknjič Slitter Opis: Fiber optic cable suknjič slitter je učinkovit in nepogrešljivo orodje za fiber optic cable odpovedi.To enostavno zarezami PVC kabel suknjič v dveh kaj potrebujete pred robljenjem, v obeh področju in

€43.57

Zevity ženske letnik tie-barvanje, tiskanje prosti čas jopič zarezo ovratnik retro žensko en gumb vzročno outwear obleke plašč vrhovi C543
Opis izdelka: 100% Čisto Nov z Oznako.Barve: 1 barve, kot je prikazano Velikost: Tam je Azijski velikosti.Redno, (Merjenja razlika od 1-2 cm,pls poskrbite, da preverite svoje telo merjenje res tekme za ta sklop.Vse meritve je v v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39-palčni) 1-3c m razlika. Realne Slike Kažejo Trgovina

€25.76 €21.13

Profesionalni Akumulatorski Električni Obrezovanje Škarje Z 2 Paket varnostne Kopije, Polnilne, 2Ah Litijeva Baterija Napaja Drevesa, Veje, Pruner
Funkcija: 2Ah, velika zmogljivost za litijeve baterije. 6-8 delovnih ur, podpira hitro polnjenje. SK5 materiala rezilo, super oster in stabilno. Safe mode, avtomatski izklop. Lahek in udoben na dotik. Rezanje premer presega 25 mm/0.98 v. V brushless motor ima dolgo

€96.34 €72.25

Hdpe cevi electrofusion varjenje
elektro fuzijsko varjenje varjenje HDPE cevi in pribor (fitingi), Sestavljajo electrofusion varilni stroj,skener,strgalo,kabel. Izdelek Podrobno Electrofusion varjenje vključuje 2.2 KW, 3.5 KW,8KW,12KW,15KW,22KW. 3.5 Kw elektro fuzijsko varjenje lahko zagotovi z stroj je namenjen 48V

€1 180.60

1M/100 CM Posteljica Odbijači v Jaslice, za Malčke Za Novorojenčka Otroška Postelja Odbijača zaščitnik Soba Blazino Dekoracijo Odbijači v Jaslice
1M/100 CM Posteljica Odbijači v Jaslice, za Malčke Za Novorojenčka Otroška Postelja Odbijača Stvari Soba Blazino Dekoracijo Otroci Jaslice Zaščitnik Blazine Ročno odbijača vozel je stkano iz varnega materiala.To je odličen način za nadgradnjo vašega otroka soba dekoracijo in lahko enostavno prilagodite,

€21.22 €15.92

10 kos Trajne Leseni Ročaj Satja v Medu Pin Iglo Medu Nož Cut Medu Nož Čebelar Uncapping Vilice 17 Koren Medu Vilice
Ime izdelka: glavnik glavnik z lesenim ročaj Vzdevki: iglo rezalnik / medu rezalnik / Uncapping vilice / čebelarska orodja Barva: naravni les barva Ročaj material: plastika in les, ki količina Pakiranja: 10 kosov Velikost: Referenčno sliko, ki se Uporablja predmete: med, čebelji panji uporabo Izdelka: čebel kritje

€39.40 €20.10

Sterilno Petrijevko s Pokrovom 100mm, z 2ml Plastičnih Prenos Pipete posameznih paket za Ks-Tek 10/Paket
★★★ Sterilne Plastične petrijevkah: 10 Pack 100mm premer Sterilne petrijevkah s Pokrovi ★★★ Posebni Material:sterilizacijske,s pokrovi, enostaven za uporabo. ★★★ Večfunkcijsko:Laboratorijske analize za medicinske,biološke,znanstveno-raziskovalne in drugih dejavnosti, ki so primerne

€25.13 €20.10

8 Trnkov Masivnega Lesa Obešalnik Nadstropju Stoji Plašč, Stojala Za Dom, Pohištvo Za Shranjevanje Oblačil, Ki Visi Lesen Obešalnik Spalnica Sušenje Rack
{infomodule} Masivnega Lesa Plašč Rack Entryway Stoji Kapo, Jakno, Plašč Obešalnik Imetnik Dvorani Drevo 8 Trnkov - Masivnega Lesa Značilnosti: l VISOKA KAKOVOST in DIVJE UPORABLJA: To je eleganten plašč obešalnik rack je odlična izbira za plašče, bunde, torbe, torbice, šali in dežniki.Trmast

€36.85 €24.32

šport Zapestnica Primeru Roko Pasu Pokrov Trdega nazaj Primeru Držalo za Telefon Za Samsung Galaxy S20 S20+ Plus Ultra 5G Opomba 20 Ultra Manžeta
RM5047170694654775 Tekaški športni Zapestnica Primeru Roko Pasu Pokrov Trdega Nazaj Primeru ali Manšeta neobvezno Popolnoma nova in visoke kakovosti Nakup z zaupanjem ! Količina: 1PCS imamo tudi isti izdelek za druge modele,če je potrebno,pls obrnite na nas prosto :) Opomba

€10.46 €9.41

Afishlure Novo Smith D-Stik Pisanec 66mm 8g Plastičnih Težko Swimbait ABS Ribolov Vabe Leurre Peche Leurres Privlačen Wobblers
D-stik Pisanec 66mm 8g Plastičnih Težko Vabe swimbait Ribolov Vabe leurre souple peche leurre leurres nouveaute Ime izdelka: D Pisanec Lure Dolžina:66mm Teža:8g Material: Plastike Z visoki toni Trnkov: Da Z Žogo: Da Tip: Plastika Težko Zvabiti Kategorija: Umetna Vaba razvrstitev: Težko Ribolov

€5.57 €3.40

Brezplačna dostava impeler za vodno črpalko za Yamaha, hidea hyfong 4 kap 2.5 hp izvenkrmni / Tajvan uvoz
Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Če potrebujete hitro ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas.če potrebujete kakršne koli Hidea izvenkrmni deli, prosimo, kontaktirajte. \\ ★ original pristni izdelek odlično zagotavljanje kakovosti ★ impeler za vodno črpalko

€10.05

2Pcs 10"-20" Kroglični Ležaj Strani Kroglični Ležaj Predal Strani Jekla Tipkovnico Omare Omare Predal Tekačev Pohištvo Stran
{infomodule} Opis: Ta polni izvlek teleskopsko predal strani opremljen z visoko kakovostno kroglični ležaj z odlično izdelave omogočajo tiho in gladko drsenje.Industrijski standard 27 mm Širina (okoli 1 ) zagotavlja resnično 100 LB nazivno zmogljivostjo.Strani montaža in 27mmgroove montažo

€8.04 €7.24

Šahovske Figure 8,5 cm Kralj Chessmen Odraslih Otrok Plastičnih Šah Številke Turnir Igra Igrače Backgammon 1 Nastavite Visoke Kakovosti Varnost Igrač
100% Popolnoma Nova In Visoke Kakovosti Material : plastika Velikost : dolžina: 4,5 do 8,5 cm, premer 2.7-3.7 cm Konverzije : 1 palca=2.54 cm, 1 cm=0.393 palčni Paket vključuje : 1set Toplo Nasvetov: 1. Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast

€11.02 €6.83