Savdska Arabija Elegantno Mornarsko Modro Večerno Obleko Dubaj Stranka Halje Saten Slaven Obleke Formalno Eno Ramo Plašč De Soiree 2020

€138.76

SKU: v1227
Kategorija: Poroke & Dogodki
Delež v socialnih medijih:

Oznake: mala oblek, svetlo mornarsko modra, praznik celebrity obleko, modra obleka dolgo, lo večerne obleke, modra obleka ženske, obleko formalno, mehko žametno robe, cvetlični modro nebo večerno obleko, gala obleke žogo obleko.

Dobrodošli, Da G. Zhu Weddi zp & Dogodki Obleke Co., Ltd

Smo strokovni poročne obleke proizvodnje tovarne na Kitajskem.Bili smo vključeni v predelovalnih dejavnostih in izpisovanja poroka & moda obleke za približno 10 let.Smo lahko po meri kopija bi široko paleto obleke, vključno s slogi.

Naši Tovarni Funkcija:

1.Odlična kakovost--vrhunske tkanine, posvetil izdelave, so natančne meritve & popolno QC sistem.

2.Konkurenčni ceni-več količinah, več popusta.

3.Hitra dostava--pošiljko v roku 10-15 dni po naročilo.

4.Visoka kakovost--Izberite tkanine, glede na različne obleke .

Smo lahko storite tudi po meri narejene na sliko obleko, če bi želeli, da nam pošljete slike, trgovina na debelo je tudi toplo dobrodošli, prosimo, ne oklevajte, kontaktirajte me za več informacij:)

Vljudno Opozorilo: da bi se samo za enega kosa obleko.To ne bo prišel skupaj z vsemi dodatki,kot klobuk,tila rokavice,tančico,spodnja krila,Jakne/Šal/Obloge itd.Če post v BRAZILIJI, prosimo, povejte nam, sprejemnik CPF v okence za sporočilo, ne da, ne moremo objaviti obleko, hvala za vaše razumevanje.

Po meri Narejene Storitve, Če želite, da meri velikost,izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo.Hvala! 1. Bankrot: Cm/ Cm 2. Pas: Cm/ Cm 3. Boki: Cm/ Cm 4. Votlo, Da Se Tla Z Pete: Cm/ 5 Palcev. Naravni Višina: Cm/ Cm 6. Obleko Barve( Prosimo, izberite Barvo, Št.iz naše Color Chart): Barve, ŠT. # 7. Nositi Datum: 8.Druge Zahteve:

Opomba : Prosimo, imejte v mislih, da fotografijo lahko nekoliko razlikujejo od dejanskih elementov v smislu barve zaradi osvetlitve med fotografiranje, zaslon ali barvno temperaturo itd.

Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografijami, ki jih vidite.

O Nas

Dobrodošli, da G. Zhu Poroka & Dogodki Obleke Co., Ltd .Smo tovarniško neposredno Vitaminz.si trgovina specializirana v Poročni & Dogodki , Oblačila, Obutev in Pribor in druge splošno kolekcij modnih izdelkov.

Kot eden od vodilnih obleko in poročno obleko oblikovalca podjetij na Kitajskem, imamo lasten profesionalni oblikovalci in izdelani več kot 90% izdelkov iz naše trgovine.Imamo lastno profesionalnih fotografov in modelov, in vztrajajo na nudijo 100% realne slike izdelkov.

Vedno smo si prizadevajo zagotoviti stranke z visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah.Večina naših izdelkov so ročno izdelani s strogo preverjanje kakovosti procesa.Smo tudi zelo močna na po meri obleke in poročne obleke.

Prav tako smo plačali visoko pozornost na naše storitve za stranke, in vam želim, da imajo veliko nakupovalno izkušnjo na naši spletni trgovini.

Način Plačila

Celotno plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu

(1)Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

(2)Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Dostava

• Poskrbite, da boste poslali pravilen naslov za dostavo in telefonsko .Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.

• Prosimo, izberite eno od ladijskih storitev, ki jih želite:

(1).HongKong Post Zraka Parceli( Brezplačnimi dostava po celem svetu) (manj kot 2 KG) bo trajalo približno 10-30 delovnih dni, da pridejo ali več, med prazniki, Navedite številko za sledenje. (Ampak malo več časa, boste morali imeti dovolj potrpljenja za čakajoči izdelkov, tudi posodablja izgubil).

(2).Izbirate lahko EMS (več kot 10 elementov bo brezplačno), to bo trajalo približno 5-12 delovnih dni (zelo dobro pošiljko način, priporoča, da za vas)

(3).Lahko se odločite, Express, DHL, UPS, dodatne stroške Dostave.To bo trajalo približno 2-7 delovnih dneh dni.

Politika Vračanja

Kot vedno, če je problem, ali če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitro in zadovoljivo rešitev.

Prosimo, da potrdite svoje naročilo (desno velikost, barvo, slog) premislite, preden se odločite, da boste oddati naročila.Vsa naročila se obdelujejo po vaši potrditvi naročila, in trudimo se, da najbolje zadovoljijo vse stranke.Lahko zagotovimo samo kakovostne elemente, bodo dostavljena.Vsa naročila na naši spletni strani mora biti v skladu s politiko, ki pod nobenimi pogoji.

1. Vrnitev

--Vljudno prosim, da nas kontaktirate za vrnitev na prvi roku 48 ur po prejemu element.Potem lahko pogovorite se z nami o vprašanjih, ki jih imajo. 90% časa smo sposobni rešiti problem s tem, tehnične podpore, ne da bi vam bilo za pošiljanje ničesar nazaj.

--Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju, kot je bila poslana, ni bila spremenjena, in ni bila rabljena.Če obstaja kakršen koli prah, umazane lise, spremembe in tako naprej, mi se ne nudijo vračilo denarja.Za obleke, boste morali plačati 30% skupnega zneska naročila, kot obnavljajo pristojbina.

--Nudimo BREZPLAČNO POPRAVILO na vašo obleko!Vendar poštnina, da ga pošljete nazaj in ponovno ladjar stroškov, da vam bodo tako na svoj račun.

--To je potrebno, da predmet ali obleke, se vrne k nam v roku 14 dni po vrnitvi na zahtevo sprejet.

--Vrniti stroški poštnine bo kupca odgovornost.

2. Izmenjave

Izmenjave so dovoljena le za postavke, ki so napako, napačno, dobavljeno ali so poškodovane po prejemu.Vse elemente lahko le zameno za enako ceno zamenjave, prosimo, zavedajte se, da bomo vprašanje zamenjave le po svoje vrne so bila prejeta.

3. Velikosti ali Vgradnjo Vprašanja

Kot vse naše obleke so ročno zašiti po meri in prilagojene, končal obleke se lahko razlikujejo za približno eno (1) palca v obe smeri določene meritve.Da bi zagotovili, da vaš obleko bo še vedno vam ustreza popolnoma, naše krojačev, ustvarili vse naše obleke z dodatnimi tkanine v šivi, ki omogočajo manjše velikosti sprememb biti enostavno.To je, če si najti obleke se ne prilegajo povsem dobro, lahko najprej obrnejo na lokalne meri za prilagoditev, kar je lažje in bolj priročno.

Silhueta A-LINIJE
Modni Element Preprost
Zgrajena v Modrc Da,
Izrez Ena Ramenski
Rokav Slog Ena Ramenski
Vrsta Tkanine Saten
Postavka Vrsta Večerne Obleke
Dekoracijo Ruffles
Material Poliester
Vlak Dimnikar Vlak
Številka Modela MZ07161133
Slike Dejanske No
Blagovna Znamka Lowime
Pasu Naravni
Priložnosti Formalno Večer
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Rokav Dolžina(cm) Polno

Napišite recenzijo!


Morda vam bo všeč tudi

Popust kingspec PCIE MSATA 64GB 128GB 256GB 512GB 1TB 2TB SSD SATA III 3 6GB/S Solid State Drive trdi Disk, pogon ssd msata
ssd oznake za iskanje: ssd 256gb ssd 128gb 128gb ssd 64gb 64gb 32gb komponente računalnika notranji trdi diski trdi disk hdd za asus trdi disk prenosni računalniki & namizni trdi disk -vrečko zunanje ssd pogoni ssd disk ssd -ohišje za adata sata diski msata ssd disk ssd 256gb ssd 64gb ssd 120gb ssd 32gb ssd ssd

€12.66 €11.27

0-100 A/C/D Trdoto Digitalni Obali Trdoto Tester Durometer Meter Obale Za Plastike, Usnja, Gume Multi-smola
0-100 A/C/D Trdoto Digitalni Obali Trdoto Tester Durometer Meter Obale Za Plastike, Usnja, Gume Multi-smola Značilnosti: Blagovne znamke 100% nova Jasen LCD zaslon za enostavno branje Kompakten, žepne velikosti, da sprejme skupaj Široko merilno območje z visoko ločljivostjo 30°

€26.79 €14.74

12mm D potisk Utorom Broach Cutter & Shim HSS hitroreznega Jekla CNC Rezalno Orodje nož z Shims Nova
12mm D Push-Tip Utorom Broach z Shimes Meritev Velikosti hitroreznega Jekla CNC Rezalna Orodja Izdelek vsebina : · Broach*1pcs Opis izdelka : · 1 broach: 12mm D Specifikacija : Broach Velikost Slog Popravek višina(mm) Vodilni višina(mm) Broach

€49.26 €43.84

Strokovno nepremočljiva kadash nepremočljiva blagovne znamke kozmetika barve colorpencil
V prahu Svinčnik d/-oko, Kayal, senca, substrat v senci 12 H organskih E07 zlato Maya placer zlati delci Kleopatra.Dragi lepe senci elegantna slike.Odpravlja utrujenost, rdeče oči in poveča svetlost učencev v 2-krat!Ekskluzivno kombinacijo s v prahu svinčnik posh E 04 ustvarite magnezij videz.Oči so predmet občudovanja

€3.87

Črna Srčkan JK Enotno Poletje Kratki/dolgi Rokav Japonskih Šolskih Uniformah Dekleta Mornar, ki Določa Nabrano Krilo JK Enotno COS Kostum
Črna Srčkan JK Enotno Poletje Kratki/dolgi Rokav Japonskih Šolskih Uniformah Dekleta Mornar, ki Določa Nabrano Krilo JK Enotno COS Kostum Paket vključuje:glavni+krilo+kravato Opomba: zgoraj navedene velikosti za ročno measuremen,napaka med 1-3 cm, je običajen pojav.

€19.69 €11.23

Frizerski Frizerski Glavnik Naravnih Merjasec Ščetin Brado Krtačo Kit Brado Čiščenje Orodja Za Britje Krtačo Vratu Zamah Krtačo Za Lase, Glavnik Set
Frizerski Frizerski Glavnik Naravnih Merjasec Ščetin Brado Krtačo Kit Brado Čiščenje Orodja Za Britje Krtačo Vratu Zamah Krtačo Za Lase, Glavnik Set Specifikacija: Barva: Kot na sliki Velikost: 6*5 cm / 10*5.5 cm Material 1: Merjasca ščetinami Material 2: ABS ročaj Količina:

€8.04 €4.02

KS A5 RE RR1 Dvojno Solo Air Zadnji Šok RE Eno RR1 Dvojne Zračne Komore Tlak Gorskih Zadnji blažilec 125 150 165 190mm
KS A5 RE RR1 Dvojno Solo Air Zadnji Šok RE Eno RR1 Dvojne Zračne Komore Tlak Gorskih Zadnji blažilec 125 150 165 190mm Kot povsem nov blažilec, Kindshock/KS A5-RR1/RE je eden od najlažji amortizerji na trgu.Notranja struktura je enostavna in natančna.Plin kot glavni blažilec zagotavlja dobro drsnimi lastnostmi.Glede

€40.16 €29.31

Po meri Izdelane za zaščito pred soncem Tkanine Pregleden Roller Blinds Za UV Zaščito
Opozorilo: Preden postavite naročilu, prosimo, obrnite na nas, Sicer ne bomo dostave. Kako naročiti Spoštovani kupec, če vam je všeč naša zebra žaluzije/roller blinds in želite kraj, da, pls, da preverite to na prvi, hvala vam! 1. korak .Ukrep windows velikosti, kot je prikazano sliko

€7.11

Vrh Prodajo Akumulatorski Električni Baterijsko Mešalnik Baterijsko Razpršilnik Palačinka Cupcake Vaflji Testo Za Kavo Stroj
body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

€24.04 €14.42

Mehke Silikonske Primeru Daljinski upravljalnik Zaščitni Pokrov za Smart TV AKB75095307 Daljinsko Dustproof Anti Slip Krmilnik
100% popolnoma nova in visoke kakovosti Funkcija: iz visoko kakovostnega silikona materiala, mehka in gladka.Učinkovito ščiti vaš krmilnik pred praskami, umazanijo in mast.Enostaven za namestitev in odstranjevanje, polni zaščitni rob, bi se izognili nič v svojem vsakdanjem življenju.Anti-slip in anti šok površina

€5.29 €4.44

SVCI DoIP JLR Diagnostično Orodje, s PATHFINDER & JLR SDD V156 za Jaguar Land Rover 2005-2019 s Spletno Programiranje Funkcije
STC SVCI DoIP Jaguar Land Rover Diagnostično Orodje, s PATHFINDER & JLR SDD V156 Programsko Podporo JLR od leta 2005 do leta 2019 s Spletno Programiranje Funkcije STC SVCI DoIP Pregled Izdelka V SVCI DoIP Vozila Komunikacijski Vmesnik (VCI) se uporabljajo profesionalni tehniki kot pomoč pri diagnosticiranje

€444.03

Pozdrav, ognjemet 19 super-velika strel "Raj" je od PiroFan|salute in ognjemet za rojstni dan in stranka
Салют, фейерверк 19 супер-больших залпов ПарадиЗ - Калибр: 30мм = 1,2 дюйма - Высота выстрела: 30 метров - Время действия: 30 секунд - Срок годности: до 2027 года -

€19.91 €19.31